Két hét után eljutottam oda, hogy volt időm főzni, persze nem nagy dolgot. De gondosan bevásároltam frankó újhagymát, szép paradicsomot, paprikát, igen lecsót készítettem. Hajdinával. Már régen megvettem, de még nem ettem sosem. Megcsináltam az egész csomit (250 gramm), egy fazékkal lett. Megkóstoltam nyersen egy szemet, nem nagyon ízlett, de semmi különös. Jól átmostam, és miközben főtt, olyan illat illetve szag volt, mintha megolvadt volna valami műanyag, néztem is, hogy esetleg valami nem e történt, de nem. Hát az íze is olyan, mint a műanyag ... Rengeteg lett, és mindet ki kell öntsem, egyszerűen nem tudom legyűrni még kenyérrel (élesztőmentes tönkölykenyér) sem. Csalódás. Hajdinát soha többet... Kár, ki tudja mikor lesz időm főzni megint. De ennék fincsi lecsót, úgyhogy lehet megint azzal fogok próbálkozni, csak maradok a barna rizsnél vagy a quinoanál, azok beváltak.
hajdina
2008.07.04. 21:05 feherfeny
Szólj hozzá!
Címkék: lecsó hajdina vacsorapróbák műanyagszag
A bejegyzés trackback címe:
https://lugositok.blog.hu/api/trackback/id/tr92553812
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.